Gareth Bale Real Madrid Přijde Pro Fotbalový Zápas Mezi Real — Stock fotografie
Pouze pro redakční účely

Gareth Bale Real Madrid přijde pro fotbalový zápas mezi Real Madrid a Inter Milán během China International Champions Cup 2015 v Guangzhou city, provincie Guangdong v jižní Číně, 27 červenec 2015. — Stock redakční fotografie

Gareth Bale Real Madrid přijde pro fotbalový zápas mezi Real Madrid a Inter Milán během China International Champions Cup 2015 v Guangzhou city, provincie Guangdong v jižní Číně, 27 červenec 2015.

 — Fotografie od ChinaImages

Stejná série:

Cristiano Ronaldo z Realu Madrid zahřívání před přátelské fotbalové utkání proti Ac Milán v Šanghaji Stadium v Šanghaji, Číně, 30 července 2015.
Cristiano Ronaldo Realu Madrid Zahřívání Před Přátelské Fotbalové Utkání Proti — Stock fotografie
Gareth Bale Real Madrid představuje na akci setkání ventilátoru během International Champions Cup China 2015 v Šanghaji, Číně, 29 červenec 2015.
Gareth Bale Real Madrid Představuje Akci Setkání Ventilátoru Během International — Stock fotografie
Illarra Real Madrid, vlevo, navštěvuje podepisování událost během International Champions Cup China 2015 v Šanghaji, Číně, 29 červenec 2015.
Illarra Real Madrid Vlevo Navštěvuje Podepisování Událost Během International Champions — Stock fotografie
Cristiano Ronaldo z Realu Madrid se účastní podepisování událost během International Champions Cup China 2015 v Šanghaji, Číně, 29 červenec 2015.
Cristiano Ronaldo Realu Madrid Účastní Podepisování Událost Během International Champions — Stock fotografie
Karim Benzema z Realu Madrid představuje na akci setkání ventilátoru během International Champions Cup China 2015 v Šanghaji, Číně, 29 červenec 2015.
Karim Benzema Realu Madrid Představuje Akci Setkání Ventilátoru Během International — Stock fotografie
Cristiano Ronaldo z Realu Madrid přijde pro fotbalový zápas mezi Real Madrid a Inter Milán během China International Champions Cup 2015 v Guangzhou city, provincie Guangdong v jižní Číně, 27 červenec 2015.
Cristiano Ronaldo Realu Madrid Přijde Pro Fotbalový Zápas Mezi Real — Stock fotografie
Sergio Ramos, doprava a spoluhráči z Realu Madrid se účastní školení v Guangzhou city, provincie Guangdong v jižní Číně, 26 červenec 2015.
Sergio Ramos Doprava Spoluhráči Realu Madrid Účastní Školení Guangzhou City — Stock fotografie
Sergio Ramos Real Madrid je obrázcích v fotbalový zápas mezi Real Madrid a Inter Milán během China International Champions Cup 2015 v Guangzhou city, provincie Guangdong v jižní Číně, 27 červenec 2015
Sergio Ramos Real Madrid Obrázcích Fotbalový Zápas Mezi Real Madrid — Stock fotografie
Brankář Gianluigi Buffon Paris Saint-Germain se účastní tréninku před Trophee des Champions 2018 v Shenzhen city, provincie Guangdong v jižní Číně, 3 srpna 2018.
Brankář Gianluigi Buffon Paris Saint Germain Účastní Tréninku Před Trophee — Stock fotografie
Sergio Ramos Real Madrid, přední pravý, rozhovory s Real Madrid prezident Florentino Perez během tréninku v Guangzhou city, provincie Guangdong v jižní Číně, 26 červenec 2015.
Sergio Ramos Real Madrid Přední Pravý Rozhovory Real Madrid Prezident — Stock fotografie
Cristiano Ronaldo z Realu Madrid se usmívá na podpisové akci během International Champions Cup China 2015 v Šanghaji, Číně, 29 července 2015.
Cristiano Ronaldo Realu Madrid Usmívá Podpisové Akci Během International Champions — Stock fotografie
Portugalská fotbalová hvězda Luis Figo Real Madrid Leyendas, centrum, usmívá se jako on a jeho spoluhráči pozice s čínskými dětmi před jejich přátelské fotbalové utkání proti Old Boys Pekingu v Pekingu, Čína, 20 září 2013
Portugalská Fotbalová Hvězda Luis Figo Real Madrid Leyendas Centrum Usmívá — Stock fotografie
Gareth Bale Real Madrid představuje na akci setkání ventilátoru během International Champions Cup China 2015 v Šanghaji, Číně, 29 červenec 2015.
Gareth Bale Real Madrid Představuje Akci Setkání Ventilátoru Během International — Stock fotografie
Španělská fotbalová hvězda Fernando Hierro Real Madrid Leyendas gesta v přátelské fotbalové utkání proti Old Boys Pekingu v Pekingu, Čína, 20 září 2013
Španělská Fotbalová Hvězda Fernando Hierro Real Madrid Leyendas Gesta Přátelské — Stock fotografie
Cristiano Ronaldo z Real Madrid reaguje poté, co Real Madrid porazila AC Milán prostřednictvím sankcí během šanghajského utkání mezinárodního poháru mistrů 2015 na šanghajském stadionu v Šanghaji v Číně, 30. července 2015
Cristiano Ronaldo Real Madrid Reaguje Poté Real Madrid Porazila Milán — Stock fotografie
Fernando Llorente, doprava a Alvaro Negredo Španělska drží trofej poté, co porazil Španělsko Itálie 4-0 v závěrečném utkání Uefa evropské fotbalové mistrovství 2012 v Kyjevě, Ukrajina, 1 červenec 2012
Fernando Llorente Doprava Alvaro Negredo Španělska Drží Trofej Poté Porazil — Stock fotografie

Informace o použití

Tuto bezplatnou redakční fotografii "Gareth Bale Real Madrid přijde pro fotbalový zápas mezi Real Madrid a Inter Milán během China International Champions Cup 2015 v Guangzhou city, provincie Guangdong v jižní Číně, 27 červenec 2015." můžete použít pro osobní i nekomerční účely v souladu se standardní licencí. Tento obrázek lze použít k ilustraci příběhů v novinových a časopisových článcích a příspěvcích na blogu. Vezměte prosím na vědomí, že redakční fotografie nesmí být použity v reklamních nebo propagačních materiálech.

Tuto redakční fotografii si můžete zakoupit a stáhnout ve vysokém rozlišení až do 3840x2560. Datum nahrání: 25. 1. 2019