Byen Zurich i Schweiz, udsigt fra søen Zurich - Stock-foto
Kun redaktionelt brug

Byen Zurich i Schweiz, udsigt fra søen Zurich — Redaktionelle stock-billeder

Zurich, Schweiz 26 maj, 2016: udsigt over byen fra søen Zurich. Zurich er den største by i Schweiz og hovedstaden i den schweiziske kanton Zurich .

 — Foto af photogearch

Samme serie:

Lucerne, Schweiz 8 maj, 2016: udsigt over byen over Luzern-søen med Grand Casino Lucerne og Hotel Montana bygninger. Lucerne er en by i det centrale Schweiz, det er hovedstaden i den schweiziske kanton Lucerne .
Lucerne bylandskab i foråret - Stock-foto
Zurich, Schweiz 26 Maj, 2016: mennesker i både på søen Zurich, byen Zurich i baggrunden. Lake Zurich er en sø i Schweiz, der strækker sig sydøst for byen Zurich, som er den største by i Schweiz .
Folk i både på søen Zurich i Schweiz - Stock-foto
Lucerne, Schweiz - 8 maj, 2016: bygninger i byen Lucerne langs Luzern-søen. Lucerne er en by i det centrale Schweiz, det er hovedstaden i den schweiziske kanton Lucerne og hovedstaden i distriktet af samme navn .
Bygninger af byen Lucerne langs Luzern-søen - Stock-foto
Lucerne, Schweiz. Lake Lucerne kaj og St. Leodegar Church
Lucerne - Luzerns kaj og St. Leodegar Kirke - Stock-foto
Zurich, Schweiz 11 maj 2018: både på søen Zurich, bygninger i byen Zurich i baggrunden. Lake Zurich er en sø i Schweiz, der strækker sig sydøst for byen Zurich, som er den største by i landet .
Lake Zurich i Schweiz i foråret - Stock-foto
Zug, Schweiz 14 juli, 2015: udsigt over byen Zug fra søen Zug. Byen Zug er hovedstaden i den schweiziske kanton Zug, Lake Zug er en sø i det centrale Schweiz, der ligger mellem Lake Lucerne og Lake Zurich .
Udsigt over byen Zug fra Zug-søen - Stock-foto
Lucerne, Schweiz - 8 maj, 2016: Bygninger i byen langs Luzern-søen. Lucerne er en by i det centrale Schweiz, det er hovedstaden i den schweiziske kanton Lucerne og hovedstaden i distriktet af samme navn .
Bygninger af byen Lucerne langs Luzern-søen - Stock-foto
Lucerne, Schweiz - 8 maj, 2016: mennesker i både ved Luzern søen, bygninger på Nationalquai kajen i baggrunden. Lake Lucerne er en sø i det centrale Schweiz, den fjerde største i landet .
Lucerne-søen, udsigt fra byen Lucerne - Stock-foto
Zurich, Schweiz 26 maj, 2016: Lake Zurich, byen Zurich i baggrunden. Lake Zurich er en sø i Schweiz, der strækker sig sydøst for byen Zurich .
Zurich-søen i Schweiz - Stock-foto
Zurich, Schweiz - 3 Juli, 2014: udsigt på søen Zurich med byen Zurich i baggrunden. Lake Zurich (tysk: Zuerichsee) er en sø i Schweiz, der strækker sig sydøst for byen Zurich .
Zurich-søen om sommeren - Stock-foto
Lucerne, Schweiz - 18. oktober 2013: Udsigt til Nationalquai kajen og St. Leodegar kirken. Lucerne er en by i det nordlige centrale Schweiz, det er hovedstaden i Canton Lucerne og hovedstaden i distriktet af samme navn .
Lucerne bybillede - Stock-foto
Lucerne, Schweiz - 8 maj, 2016: mennesker og bygninger på Nationalquai kaj, udsigt fra Bahnhofquai kaj. Lucerne er en by i det centrale Schweiz, det er hovedstaden i den schweiziske kanton Lucerne og hovedstaden i distriktet af samme navn .
Nationalquai kaj i Lucerne, Schweiz om foråret - Stock-foto
Lucerne, Schweiz 8 maj, 2016: Bygninger i byen langs Luzern-søen, mennesker i både på søen. Lucerne er en by i det centrale Schweiz, det er hovedstaden i den schweiziske kanton Lucerne og hovedstaden i distriktet af samme navn .
Bygninger af byen Lucerne langs Luzern-søen - Stock-foto
Zurich, Schweiz 5 oktober 2017: byen Zurich i Schweiz, udsigt fra søen Zurich. Zurich er den største by i Schweiz og hovedstaden i den schweiziske kanton Zurich, Lake Zurich strækker sig sydøst for det .
Zurich Schweiz Oktober 2017 Byen Zurich Schweiz Udsigt Fra Søen - Stock-foto
Lucerne, Schweiz 8 maj, 2016: mennesker i både ved Luzern søen, bygninger på National kaj og tårne i Church of St. Leodegar i baggrunden. Kirke St. Leodegar er et vartegn for byen Lucerne, Schweiz .
Lucerne om foråret - Stock-foto
Lucerne, Schweiz - 8 maj, 2016: bygninger langs søen Lucerne, mennesker i både på søen. Lucerne er en by i det centrale Schweiz, det er hovedstaden i den schweiziske kanton Lucerne og hovedstaden i distriktet af samme navn .
Bygninger langs Lucerne-søen i byen Lucerne - Stock-foto

Oplysninger om brug

Du kan bruge dette royaltyfri redaktionelle foto "Byen Zurich i Schweiz, udsigt fra søen Zurich" til personlige og ikke-kommercielle formål i henhold til standardlicensen. Dette stockbillede kan bruges til at illustrere historier i avis- og magasinartikler og blogindlæg. Bemærk venligst, at redaktionelle stockfotos ikke må bruges i reklame- eller promoveringsmateriale.

Du kan købe dette redaktionelle fotografi og downloade det i høj opløsning op til 4575x2368. Dato for overførsel: 2. jun. 2017