Baby pige iført en bjørn bonnet med matchende bjørn legetøj - Stock-foto

Baby pige iført en bjørn bonnet med matchende bjørn legetøj — Stock-billede

Ni måneder gammel nyfødt baby pige iført en brun, hæklet bjørn hat. Hun sidder i en hvid, træ spand og har en udstoppet bjørn legetøj. Skudt i studiet på en hvid, træ paneler baggrund .

 — Foto af katrinaelena

Samme serie:

En 6 måneder gammel baby pige iført en gul strikket hat og sidder i en vintage træspand. Skudt i studiet på hvide trægulve og en hvid træbaggrund .
Baby pige sidder i en træspand - Stock-foto
Seks uger gammel dreng iført en beige, hæklet, bjørn kyse og holder en matchende bamse. Skudt i studiet på en lys træbaggrund .
Baby dreng med bjørn hat og plys bjørn legetøj - Stock-foto
En uge gammel nyfødt baby dreng iført en brun, hæklet abe hat. Han sover i en galvaniseret stålspand. Skudt i studiet på en træbaggrund .
Nyfødt baby dreng iført en abe hat - Stock-foto
En uge gammel nyfødt baby dreng iført en brun, hæklet abe hat. Han sover i en galvaniseret stål spand og har et lille grin på hans ansigt .
Nyfødt baby dreng iført en abe hat - Stock-foto
En uge gammel nyfødt dreng iført en hæklet vaskebjørn kostume. Han sover på en lille træstub. .
Nyfødte baby dreng iført en vaskebjørn kostume - Stock-foto
En syv måneder gammel dreng kravler på et fåreskind tæppe. Han har en lang, rød, hvid og grøn stribet, julestrømpehætte på. Skudt på en hvid, sømløs baggrund .
Baby dreng iført en jul alf strømpe hætte - Stock-foto
To uger gammel nyfødt dreng iført en brun, hæklet, bjørn kyse. Han sover på en lille træseng og kæler med et udstoppet dyr .
Nyfødte baby dreng iført en bjørn bonnet - Stock-foto
Tre uger gammel nyfødt baby dreng iført en brun hæklede bjørn hat og sove i en vintage trækasse. Skudt i studiet på en rustik træbaggrund .
Nyfødte baby dreng iført en brun hæklede bjørn hat og sove i en vintage trækasse . - Stock-foto
Tre uger gammel nyfødt baby dreng iført en brun, hæklet bjørn hat og shorts. Han sover på et hvidt flokati tæppe og holder en matchende udstoppet bjørn legetøj .
Nyfødt baby dreng med bjørnehat og legetøj - Stock-foto
To uger gammel nyfødt dreng iført en brun, hæklet, bjørn kyse. Han sover på en lille træseng og kæler med et udstoppet dyr .
Nyfødte baby dreng iført en bjørn bonnet - Stock-foto
En fire måneder gammel dreng iført en hæklet cowboyhat. Han ligger i en trækasse foret med bøvs. Skudt i studiet på en rustik, træ baggrund .
Baby dreng iført en cowboy hat - Stock-foto
Fem dage gammel nyfødt baby dreng iført en brun hæklet bamse hat og sove i en galvaniseret spand. Skudt i studiet på en bleget træ baggrund .
Nyfødte baby dreng i et Teaddy Bear kostume - Stock-foto
En 4 måneder gammel dreng med strømpehætte. Han sidder i en trådkurv med knyttede næver og et surmulende udtryk. Skudt i studiet på en hvid baggrund .
Pouting baby dreng iført en strømpe hætte - Stock-foto
En nyfødt baby dreng iført en hæklet abe hat og sove i en antik træ brønd spand. Skudt i studiet med en fåreskind tæppe og rustik træ baggrund .
Yawning nyfødte baby dreng iført en abe hat - Stock-foto
En alarm ti dage gammel nyfødt baby dreng i en hvid, træ spand med en rød, hjerte krans. Skudt i studiet på en lys træbaggrund .
Alarm Dage Gammel Nyfødt Baby Dreng Hvid Træ Spand Med - Stock-foto
En tre uger gammel dreng iført jeans og spille en lille akustisk guitar. Han ligger i en trækasse foret med bøvs. Skudt i studiet på en rustik, træ baggrund .
Nyfødte baby dreng spiller en lille guitar - Stock-foto

Oplysninger om brug

Du kan bruge dette royaltyfri foto "Baby pige iført en bjørn bonnet med matchende bjørn legetøj" til personlige og kommercielle formål i henhold til standardlicens eller udvidet licens. Standardlicensen dækker de fleste anvendelsesområder, herunder reklame, design af brugergrænseflade og produktemballage, og den tillader op til 500.000 udskrevne kopier. Den udvidede licens tillader alle anvendelsestilfælde under standardlicensen med ubegrænsede udskrivningsrettigheder og giver dig mulighed for at bruge de downloadede stockbilleder til merchandise, videresalg af produkter eller gratis distribution.

Du kan købe dette stockfoto og downloade det i høj opløsning op til 4062x2703. Dato for overførsel: 6. dec. 2015