Fortryllende pige nyder træning . - Stock-foto

Fortryllende pige nyder træning . — Stock-billede

En munter tynd europæer i en sporty lyserød top og sorte leggings udvidede sine arme og gør gymnastik. Pigen laver øvelser, sportsøvelser. Foto på lyserød baggrund .

 — Foto af AVOCADO_FAM

Samme serie:

Portræt af en alvorlig smuk attraktiv kvinde atlet, i lysegrøn top og sorte leggings, er håret stablet i halen, kører med hovedtelefoner til højre, isoleret på blå baggrund. Kopier plads .
Portræt Alvorlig Smuk Attraktiv Kvinde Atlet Lysegrøn Top Sorte Leggings - Stock-foto
Close-up slank figur af en hvid pige i en lyserød sportstop og sorte leggings på en diæt bundet i hånden med et målebånd. Begrebet kost, anoreksi og kvinders sundhed .
Slank pasform kvindelig krop med et målebånd . - Stock-foto
Sød fitness atletisk slank fit pige med mørkt hår og blå øjne, i sorte boksehandsker, i en sort sportstop, løftede hænderne op og roligt ser til siden. Kopier plads .
Sød Fitness Atletisk Slank Fit Pige Med Mørkt Hår Blå - Stock-foto
Portræt af en alvorlig smuk attraktiv kvinde atlet, i lysegrøn top og sorte leggings, er håret stablet i halen, kører med hovedtelefoner til venstre, isoleret på blå baggrund. Kopier plads .
Portræt Alvorlig Smuk Attraktiv Kvinde Atlet Lysegrøn Top Sorte Leggings - Stock-foto
En slank sports yoga pige, i en sort sportsdragt til sport, sidder på en hvid baggrund i en lotusposition med ryggen til kameraet, holder en vandflaske og et æble i hånden. .
Slank Sports Yoga Pige Sort Sportsdragt Til Sport Sidder Hvid - Stock-foto
Lodret skud, sporty hvid ung pige, i en sort sporty top og leggings, nyder drikkevand efter en træning, boksehandsker ligger i nærheden. Sport pige hviler efter klassen på en hvid baggrund .
Lodret Skud Sporty Hvid Ung Pige Sort Sporty Top Leggings - Stock-foto
Close-up, sympatisk ung pige, i sort sportstøj, praktiserer yoga og meditation, fitness, poserer med en orange yogamåtte på hvid baggrund. Begrebet kvindelig sundhed og krop skønhed .
Close Sympatisk Ung Pige Sort Sportstøj Praktiserer Yoga Meditation Fitness - Stock-foto
Close-up portræt af en sexet charmerende, feminin, ung pige, i sort sportstøj, øve yoga og meditation, fitness, poserer med en orange yogamåtte på en hvid baggrund .
Close Portræt Sexet Charmerende Feminin Ung Pige Sort Sportstøj Øve - Stock-foto
Top visning af en sporty fit ung kvinde bære sportstøj, holder en rullet op gummi yoga mat, Pilates, gå i gymnastiksalen, kvindelig instruktør fitness, fitness træning, foto på en hvid baggrund .
Top Visning Sporty Fit Ung Kvinde Bære Sportstøj Holder Rullet - Stock-foto
En sporty fit pige med mørkt hår og blå øjne, i sorte boksehandsker, i en sort sports top står i en bar på en hvid baggrund, ser lige frem med tillid. .
Sporty Fit Pige Med Mørkt Hår Blå Øjne Sorte Boksehandsker - Stock-foto
Smilende atletisk kaukasiske unge pige, i en sort sportstop og leggings, holder en vandflaske med indskriften AQUA i hånden, hviler efter en træning, boksehandsker ligger i nærheden. Kopier plads .
Smilende Atletisk Kaukasiske Unge Pige Sort Sportstop Leggings Holder Vandflaske - Stock-foto
En ung smuk sporty pige, i sort sportsdragt til sport, sidder på en hvid baggrund i en yogastilling med ryggen til kameraet, holder en vandflaske i hånden og et æble, ser på flasken. .
Ung Smuk Sporty Pige Sort Sportsdragt Til Sport Sidder Hvid - Stock-foto
Boksning smilende ung kaukasisk pige, med langt mørkt hår, i en sort sportstrøje, knus en boksesæk, poserende på den udendørs sportsplads.
Boksning Smilende Ung Kaukasisk Pige Med Langt Mørkt Hår Sort - Stock-foto
Smuk atletisk ung fitness, yoga, pige, med perfekt sund hud og blå øjne, i sort sportstøj, efter en træning, sidder på en hvid baggrund, holder en smartphone i hånden. Kopier plads .
Smuk Atletisk Ung Fitness Yoga Pige Med Perfekt Sund Hud - Stock-foto
Slank fleksibel, tynd og feminin, en ung pige i sort sportstøj, der praktiserer yoga og meditation og poserer med en orange yogamåtte på hvid baggrund. Begrebet kvindelig lykke og harmoni .
Slank Fleksibel Tynd Feminin Ung Pige Sort Sportstøj Der Praktiserer - Stock-foto
Billede af en sporty smuk ung kaukasisk kvinde, i en sort top og leggings, sidder på en hvid baggrund, hviler efter en træning, holder en smartphone i hænderne, smiler og ser lige .
Billede Sporty Smuk Ung Kaukasisk Kvinde Sort Top Leggings Sidder - Stock-foto

Samme model:

Atletisk fitness dame med mørkt hår og blå øjne i en lyserød top og sorte leggings gør opvarmning gymnastik på en lyserød baggrund. Sød dame i sportstøj er træning på baggrunden .
Indendørs portræt af fitness kvinde griner på lys baggrund . - Stock-foto
Happy munter ung brunette med blå øjne i en lyserød top og sorte leggings er glade for at gøre fitness og aerobic. Atletisk dame løber fremad .
Lykkelig hvid pige nyder fitness . - Stock-foto
Ung sød slank pige med mørkt hår og blå øjne står på en lyserød baggrund i tøj til sport. En kvinde i en lyserød top og leggings træner .
Inspireret kvinde uddannelse . - Stock-foto
Glædelig munter ung atletisk pige i en lyserød top med mørkt hår og blå øjne står lige og smiler. Fitness pige går ind for sport i sportstøj på en lyserød baggrund .
Ekstatisk kvinde gør fitness . - Stock-foto
Energisk ung kvinde med mørkt hår og blå øjne i en sports pink top og sorte leggings udgør efter en træning på en lyserød baggrund. Atletisk dame med en følelse af glæde. Kopier plads .
Følelsesmæssig kvinde nyder sport . - Stock-foto
Billede af en ung kaukasisk kvinde med blå øjne i en sports pink top og sorte leggings øvelser med røde håndvægte. Sød ung sportskvinde danser med håndvægte .
Studio shot af brunette kaukasiske kvinde gør sport . - Stock-foto
Kvindelig ung slank hvid krop i en sportsuniform. Pige i en sports lyserød top og leggings. Begrebet sport og sundhed. Fitness, zumba, gymnastik til kvinder .
Close-up atletisk pasform krop af en pige . - Stock-foto
Munter ung oprigtig pige løber og viser med hænderne et tegn som. Sød pige i sportstøj gør cardio udgør på en lyserød baggrund .
Slank ung kvinde i lyserød tank-top gør cardio . - Stock-foto
Smuk kvinde i en sportslyserød top krydsede armene over brystet og ser lige frem trygt. Begrebet sport og en sund krop. Gymnastik, aerobic, vægttab. Kopier plads .
Sport pige krydsede hendes arme over brystet på en lyserød baggrund . - Stock-foto
Energisk smuk hvid pige med mørkt hår med blå øjne i en sports lyserød top og sorte leggings gør fitness med håndvægte. Sød sportskvinde går ind for sport med røde håndvægte. Kopier plads .
Temmelig sporty kvinde ved hjælp af håndvægte under træning . - Stock-foto
Ung slank ung pige med mørkt hår med blå øjne i en sportslyserød top og sorte leggings gør fitness med håndvægte. Sød ung sportskvinde med røde håndvægte .
Temmelig sporty kvinde nyder træning . - Stock-foto
En atletisk ung smuk dame med mørkt hår og blå øjne står lige og smiler. Pigen er engageret i gymnastik, sport .
Atletisk fit pige på en lyserød baggrund . - Stock-foto
Ung smuk pige med mørkt hår og en smuk figur viser biceps. Sporty dame i en lyserød top poserer på en lyserød baggrund. Pigen gør en sports træning og ser til siden .
Portræt af en munter fitness kvinde bøjning biceps . - Stock-foto
En hvid slank pige med mørkt hår og blå øjne i en sports pink top og sorte leggings træner med røde håndvægte. Sød ung sportskvinde løftede håndvægte op. Kopier plads .
Kaukasisk brunette pige træning . - Stock-foto
Temmelig fit atletisk brunette med store blå øjne og oppustede læber i sportstøj kører mod baggrunden med et målebånd. En kvinde måler sine parametre. Kost, anoreksi, kvinders sundhed .
Sød pige på kost udgør i stilfuld sportstøj . - Stock-foto
Atletisk ung slank pige med blå øjne i en lyserød sportstop og sorte leggings gør en træning, før du gør sport. Smilende pige efter fitness, gymnastik .
Slank ung kvinde i lyserød tank-top gør cardio . - Stock-foto

Oplysninger om brug

Du kan bruge dette royaltyfri foto "Fortryllende pige nyder træning ." til personlige og kommercielle formål i henhold til standardlicens eller udvidet licens. Standardlicensen dækker de fleste anvendelsesområder, herunder reklame, design af brugergrænseflade og produktemballage, og den tillader op til 500.000 udskrevne kopier. Den udvidede licens tillader alle anvendelsestilfælde under standardlicensen med ubegrænsede udskrivningsrettigheder og giver dig mulighed for at bruge de downloadede stockbilleder til merchandise, videresalg af produkter eller gratis distribution.

Du kan købe dette stockfoto og downloade det i høj opløsning op til 4449x3488. Dato for overførsel: 15. dec. 2019