Michael Jackson csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame — Stock Fotó
Csak szerkesztői használatra

Michael Jackson csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame — Editorial Stock Fényképészet

Hollywood, CA, USA-április 18, 2015. Michael Jackson sztár a Hollywood Walk of Fame-en. A Hollywood Walk of Fame a Hollywood Blvd.-be ágyazott rézfúvós csillagok alkotják.

 — Fotó szerzőtől wolterke

Ugyanaz a sorozat:

Hollywood, CA, USA-április 18, 2015. Elton John csillagot a Hollywood Walk of Fame-en. A Hollywood Walk of Fame a Hollywood Blvd.-be ágyazott rézfúvós csillagok alkotják.
Elton John csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame — Stock Fotó
Hollywood, Ca/Usa - július 9-én, 2016: Mickey Rooney csillag a Hollywood walk of fame.
Mickey Rooney csillag a Hollwyood Walk of Fame — Stock Fotó
Hollywood, CA, USA-április 18, 2015. Wayne Newton csillag a hollywoodi hírességek sétányán. A Hollywood Walk of Fame a Hollywood Blvd.-be ágyazott rézfúvós csillagok alkotják.
Wayne Newton csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame — Stock Fotó
Hollywood, CA, USA-április 18, 2015. John Travolta csillag a Hollywood Walk of Fame. A Hollywood Walk of Fame a Hollywood Blvd.-be ágyazott rézfúvós csillagok alkotják.
John Travolta csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame — Stock Fotó
Hollywood, CA, USA, április 18, 2015. Frank Sinatra Star a hollywoodi hírességek sétánya
Frank Sinatra csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame — Stock Fotó
Hollywood, CA, USA-április 18, 2015. Britney Spears csillag a Hollywood Walk of Fame. A Hollywood Walk of Fame a Hollywood Blvd.-be ágyazott rézfúvós csillagok alkotják.
Britney Spears csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame — Stock Fotó
Hollywood, CA, USA-április 18, 2015. Danny DeVito csillag a Hollywood Walk of Fame. A Hollywood Walk of Fame a Hollywood Blvd.-be ágyazott rézfúvós csillagok alkotják.
Danny Devito csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame — Stock Fotó
Hollywood, CA, USA-április 18, 2015. Glenn Miller-csillag a Hollywood Walk of Fame-en. A Hollywood Walk of Fame a Hollywood Blvd.-be ágyazott rézfúvós csillagok alkotják.
Glenn Miller csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame — Stock Fotó
Hollywood, CA, USA-április 18, 2015. Robin Williams csillag a Hollywood Walk of Fame-en. A Hollywood Walk of Fame a Hollywood Blvd.-be ágyazott rézfúvós csillagok alkotják.
Robin Williams csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame — Stock Fotó
Hollywood, CA, USA-április 18, 2015. Kevin Spacey sztárja a hollywoodi hírességek sétányán. A Hollywood Walk of Fame a Hollywood Blvd.-be ágyazott rézfúvós csillagok alkotják.
Kevin Spacey csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame — Stock Fotó
Hollywood, CA, USA-április 18, 2015. Bruce Willis csillag a Hollywood Walk of Fame. A Hollywood Walk of Fame a Hollywood Blvd.-be ágyazott rézfúvós csillagok alkotják.
Bruce Willis csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame — Stock Fotó
Hollywood, CA, USA-április 18, 2015. Keanu Reeves sztárja a hollywoodi hírességek sétányán. A Hollywood Walk of Fame a Hollywood Blvd.-be ágyazott rézfúvós csillagok alkotják.
Keanu Reeves csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame — Stock Fotó
Hollywood, CA, USA-április 18, 2015. Olivia Newton-John csillag a Hollywood Walk of Fame-ben. A Hollywood Walk of Fame a Hollywood Blvd.-be ágyazott rézfúvós csillagok alkotják.
Olivia Newton-John csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame — Stock Fotó
Hollywood, CA, USA-április 18, 2015. Boszorka Átgázol csillag-on hollywoodi séta-ból hírnév. A Hollywood Walk of Fame a Hollywood Blvd.-be ágyazott rézfúvós csillagok alkotják.
Harrison Ford csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame — Stock Fotó
Hollywood, CA, USA-április 18, 2015. Jerry Lewis sztárja a hollywoodi hírességek sétányán. A Hollywood Walk of Fame a Hollywood Blvd.-be ágyazott rézfúvós csillagok alkotják.
Dora Lewis csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame — Stock Fotó
Hollywood, CA, USA-április 18, 2015. Ryan Seacrest csillag a Hollywood Walk of Fame-en. A Hollywood Walk of Fame a Hollywood Blvd.-be ágyazott rézfúvós csillagok alkotják.
Ryan Seacrest csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame — Stock Fotó

Felhasználási információk

A "Michael Jackson csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame" jogdíjmentes szerkesztői fotót használhatja személyes és nem kereskedelmi célokra a Standard Licenc értelmében. Ez a stock kép felhasználható történetek illusztrálására újság- és folyóiratcikkekben és blogbejegyzésekben. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szerkesztői stock fotókat nem szabad reklámban vagy promóciós anyagokban felhasználni.

Megvásárolhatja ezt a szerkesztői fényképet, és nagy felbontásban letöltheti akár 6000x4000 hüvelykben. Feltöltés Dátuma: 2015. ápr. 27.