Business card Movie Director Bullhorn Vintage Movie Camera Retro – stockfoto

Business card Movie Director Bullhorn Vintage Movie Camera Retro – illustrasjon

Forretningskort som viser illustrasjon av en filmregissør som roper med ropern med vintage kamera plassert i retro-stil .

 — Illustrasjon av patrimonio

Samme serie:

Vektorillustrasjon av tekniker som peker på en sonarradar-ultralydutstyr plassert inne i en sirkel i retro-stil .
Maskinist som peker på en sonarradar – stockvektor
Forretningskort som viser illustrasjon av et kameramannskap som skyter med foto-kamera plassert i retro-stil på isolert hvit bakgrunn .
Kortkameramann Film Crew HD Video Camera – stockfoto
Forretningskort som viser illustrasjon i lav polygonstil av en filmregissør som roper med ropern mot siden av sirkelen .
Filmdirektør Bullhorn – stockfoto
Illustrasjon av en veteranfilmregissør som roper med megafon sett fra sidespor i sirkel på isolert bakgrunn .
Filmdirektør Megaphone Vintage Circle Mono Line – stockvektor
Mal for visittkort som viser illustrasjon av en filmregissør som roper med ropern med vintage film videokamera plassert i sirkel med filmrull i retro-stil .
Filmregissør med Bullhorn og Camera Retro – stockfoto
Illustrasjon av en arbeidstaker med ropern og bokrop plassert innenfor sirkelen, utført i retro-stil .
Arbeider med ropern og bok – stockvektor
Forretningskort som viser illustrasjon av en rørlegger som løfter en stor apevenkel over hodet og ser til siden sett forfra på isolert, hvit bakgrunn i tegnefilmstil .
Kontorkortverktøy Løftemekanisme - skiftenøkkel – stockfoto
Visittkort som viser en rørlegger i kjeledress og hatteløftende kjedeskiftenøkkel med utsikt mot siden sett forfra på isolert, hvit bakgrunn i tegnefilmstil .
Kontorkort - Rørleggingsmekanisme - Isolert karikatur – stockfoto
Forretningskort som viser ikonillustrasjon av en bordtennisspiller med racket som returnerer serve sett fra sidespor i sirkel på isolert bakgrunn i retro-stil .
Kortspill Tennisspiller serveringssirkel-Icon – stockfoto
Forretningskort som viser WPA-stil illustrasjon av skjeggete hipstermann med megafon sett forfra, innenfor sirkelen på isolert bakgrunn .
Forretningskort lagret Hipster Man med Megaphone WPA – stockfoto
Illustrasjon av en filmregissør som roper med ropern inni sirkelen i retro-stil .
Filmdirektør Bullhorn Side Circle Retro – stockvektor
Forretningskort som viser illustrasjon av sirkushoffets ringleder, oppleser med høy flosshatt og sløyfe som snakker gjennom et ropern som står foran på isolert bakgrunn .
Forretningskort Sirkus Ringmaster – stockfoto
Forretningskort som viser en illustrasjon av en murer, bygningsarbeider som står med avføring og ser til siden sett bakfra på isolert, hvit bakgrunn i tegnefilmstil .
Forretningskort Plasterers frimureri – stockfoto
Forretningskort som viser en illustrasjon av en installatør på kabel-TV med parabolantenne sett forfra i tegnefilmstil på isolert, hvit bakgrunn .
Kontorkortkabel-TV-installatør stående – stockfoto
Forretningskort som viser Illustrasjon av en snekker med trelast på skulder som går tommelen opp
Vennlig tømmerkort for tre – stockfoto
Forretningskort som viser en rørlegger med hatteskiftenøkkel som ser til siden sett bakfra på isolert, hvit bakgrunn i tegnefilmstil .
Kontorkort - Rørleggingsmekanisme - gåstol – stockfoto

Bruksinformasjon

Du kan bruke dennee royaltyfrie illustrasjonen, «Business card Movie Director Bullhorn Vintage Movie Camera Retro», for personlige og kommersielle formål i henhold til standard eller utvidet lisens. Standard lisens dekker de fleste bruksområder, inkludert annonser og UI-design og produktemballasje, og opptil 500 000 trykte eksemplarer. Med utvidet lisens dekkes alle bruksområdene fra standard lisens i tillegg til ubegrensede trykkerettigheter og du kan bruke de nedlastede stockillustrasjonene på varer, produktsalg og fri distribusjon.

Du kan kjøpe denne stockillustrasjonen og laste den ned i høy oppløsning opptil 5625x3375. Opplastingsdato: 28. juli 2014