Kreative Nyetableringer Forretningsmøtet Asiatisk Kvinne Som Viser Papirer Til Kollega – stockfoto

Kreative nyetableringer på forretningsmøtet. Asiatisk kvinne som viser papirer til en kollega som sitter på skrivebordet. Diverse kolleger som diskuterer prosjektet. Unge designere som samarbeider – stockbilde

Kreative nyetableringer på forretningsmøtet. Asiatisk kvinne som viser papirer til en kollega som sitter på skrivebordet. Diverse kolleger som diskuterer prosjektet. Unge designere som samarbeider

 — Foto av stockbusters

Samme serie:

En gruppe kreative kolleger som jobber med plantegninger innendørs. Vellykkede entreprenører gir high five i moderne tid. Lykkelige forretningsfolk som avslutter arbeidet i møterommet.
Kreative folk som jobber med blåkopier. Entreprenører, ferdige innendørs. – stockfoto
Toppseende kolleger som gir high five innendørs. Gledelige forretningsfolk som jobber med datamaskiner i konferanserommet. Smilende kreative menn og kvinner som brainstormer på det moderne kontoret.
Vellykkede folk gir high five innendørs. Kreativt team brainstormingskontor – stockfoto
Ung multietnisk gruppe samarbeider med datamaskinen i møterommet. Forretningsfolk som peker på en bærbar utstilling på det moderne kontoret. Fokuserte kolleger på skjermen innendørs.
Forretningsfolk som jobber med datamaskiner. Kreative mennesker som ser på bærbar PC-skjerm. – stockfoto
Kreative mennesker diskuterer ideer mens de ser på PC-er på moderne kontor. Vellykket forretningsteam gir high five i konferanserommet. Lykkelige kolleger som jobber innendørs. Samarbeidskonsept.
Kreativt team ser på datapolitiet. Vellykkede folk gir high five. – stockfoto
Toppfolk som ser på dataskjermer på moderne kontorer. Kreativt team diskuterer ideer foran laptop ved bordet i møterommet. Unge kolleger som samarbeider innendørs.
Kreative folk som ser etter en bærbar pc. Arbeidsrom for næringslivsteam – stockfoto
Multietniske kreative mennesker som jobber med datamaskiner i møterommet. Unge kolleger diskuterer forretninger foran laptop på moderne kontor. Profesjonelt team som brainstormer innendørs. Samarbeidskonsept.
Profesjonelle kolleger som jobber med datamaskiner. Samarbeid om forretninger – stockfoto
Arkitektpar tegner skisser ved stenging av leiligheter. Samtidige kollegaer som jobber på arbeidsplassen til panoramaruter. Hipsterlaget deler ideer på det moderne kontoret. To designere som diskuterer plan
Arkitektpar Tegner Skisser Ved Stenging Leiligheter Samtidige Kollegaer Som Jobber – stockfoto
Kreative mennesker møtes i konferanserommet. Profesjonelle kolleger sitter ved forhandlingsbordet. Forretningslag snakker på moderne kontor. Samarbeidskonsept.
Profesjonelle møter i embetet. Forretningsfolk som sitter ved bordet. – stockfoto
Gjennom glassveggutsyn bruker folk mobiltelefon i møterom. Unge kolleger sitter ved bordet med digitale innretninger i styrerommet. Kreativt team som ser smarttelefon på skjermen.
Gjennom glassfolk som bruker mobiltelefon. Teamet ser smarttelefon ut – stockfoto
Vakker forretningskvinne som sitter ved bordet med kolleger i styrerommet. En ung forretningskvinne som snakker med ansatte på et moderne kontor. Smilende kvinnelig sjef diskuterer ideer med kreative mennesker innendørs.
Forretningskvinne på kontoret. Kvinnelige sjefer ved bordet – stockfoto
Gledelig forretningsfolk feirer suksess i møterommet. Multietniske kolleger applauderer til forretningskvinne i moderne tid. Smartlag lytter til kvinneleder inne.
Kollega feirer suksesskontoret. Forretningsfolk applauderer kvinnelige talere – stockfoto
Næringsgruppa diskuterer kontrakt i møterommet. Multietniske partnere som forhandler på et moderne kontor. Fagteam som arbeider med dokumenter ved bord innendørs.
Forretningspartnere som arbeider med dokumenter i embetet. Kontraktsbehandling. – stockfoto
Forretningsfolk feirer suksess i møterom for glassvegger. Multietniske kolleger applauderer til taleren i det moderne kontoret. Smartlag lytter til ung leder innendørs.
En smart kollega som feirer suksess. Forretningsfolk applauderer talere – stockfoto
Profesjonelle som jobber i møterommet. Multietnisk kreativ gruppe diskuterer forretninger i det moderne kontoret. Unge kolleger samles i konferanserom. Samarbeidskonsept.
Kreativt team jobber i embetet. Næringslivsfolk samles – stockfoto
En livlig forretningskvinne med en presentasjon ved Whitboard innendørs. Glade mennesker feirer suksess i møterommet. Multietnisk forretningsteam klapper til afro-kvinnelige talere på moderne kontor
Lykkelig dame på presentasjonskontoret. Forretningslag feirer suksess. – stockfoto
En redd kvinne forteller kollegaer noe nær White Board i glassvegg-rommet. Afrikansk forretningskvinne som peker med markør for å lage flipdiagram i det moderne kontoret. Presentasjon av kvinnelig forretningstrener
En redd kvinne på kontoret til presentasjonsteamet. Forretningstrener pekende på tavle – stockfoto

Bruksinformasjon

Du kan bruke dette royaltyfrie bildet, «Kreative nyetableringer på forretningsmøtet. Asiatisk kvinne som viser papirer til en kollega som sitter på skrivebordet. Diverse kolleger som diskuterer prosjektet. Unge designere som samarbeider», for personlige og kommersielle formål i henhold til standard eller utvidet lisens. Standard lisens dekker de fleste bruksområder, inkludert annonser og UI-design og produktemballasje, og opptil 500 000 trykte eksemplarer. Med utvidet lisens dekkes alle bruksområdene fra standard lisens i tillegg til ubegrensede trykkerettigheter og du kan bruke de nedlastede stockbildene på varer, produktsalg og fri distribusjon.

Du kan kjøpe dette stockbildet og laste det ned i høy oppløsning opptil 3840x2160. Opplastingsdato: 4. apr. 2024