Portrettlege bruker Pc i lobbyklinikk . – stockopptak

Kjekk lege eller sykepleier som bruker datamaskin til å skrive på tastaturet. Assisterende terapeut som står i resepsjonen iført hvit frakk .

 — Video av loginovVados

Samme serie:

Voksen lege som bruker bærbar pc på klinikken. En blandingsrase med hvit frakk som skriver på en datamaskin og ser inn i kameraet med vennlig, ærlig smil. .
Terapeut ved servicesentralen på sykehus . – stockvideo
Legens assistent hilser forretningskvinne på klinikken. En mann i hvit frakk som sjekker terapeutens timeplan og ser etter fritid til besøk. Blond kvinne som snakker med lege på sykehuset .
Kvinne booke time hos lege . – stockvideo
Legen skriver resept på datamaskinen med medisin i hånden. Middelaldrende kvinneterapeut eller sykepleier som ser på den hvite flasken med narkotika og så på dataskjermen. Faglig
Sjefssykepleier reviderer medisiner på arbeidsplassen . – stockvideo
Profesjonell smilende lege som snakker med en hvit kvinnelig resepsjonist. Vennlig kvinne i hvit frakk som snakker med en voksen i lobbysykehuset. .
Lykkelige arbeidere på klinikk . – stockvideo
En blandingsraselege som jobber med dokumenter som skriver på en bærbar datamaskin. Lykkelig smilende, profesjonell kvinne MD ser inn i kameraet med vennlig og omsorgsfullt smil .
Ung turnuskandidat legger inn data om datamaskin . – stockvideo
God indianerlege i hvit labfrakk som sitter ved bordet på kontoret. Kvinnelig blandingsjente jobber som terapeut på sykehus og skriver resept på datamaskin. Flerkulturell modell
Kvinnelig lege som skriver på laptop og ser inn i kamera med vennlig smil . – stockvideo
Lege som snakker med sykepleier ved servicesenteret i lobbyklinikken. Lykkelige medarbeidere som ser inn i kameraet med smil .
De ansatte på sykehuset har en samtale . – stockvideo
Kaukasisk lege som stiller spørsmål, skriver resept og gir pasienten. Happy Sincere. Han sitter på sykehuset og ser inn i kameraet med et oppriktig smil. .
Yrkesungdom på klinikk . – stockvideo
Medisinsk personell i resepsjonen. Ung, hvit sykepleier som snakker med klienten per telefon. Voksne leger fyller ut medisinske journaler .
Klinikkpersonale . – stockvideo
Kvinne Md har en telefonkonferanse med kolleger eller fjernmøte. Blandede raseledere som sitter på kontoret bruker laptop-prat og smiler .
Legen har videosamtale med pasienten . – stockvideo
En kjekk kaukasisk lege som jobber med datamaskiner. Oppriktig lege som søker etter informasjon på Internett. Han fokuserte på datamaskinen. .
Mannlig legestudiene arbeider på klinikk – stockvideo
Legen jobber på datamaskinen. Glatt bevegelse fra høyre til venstre
Legen jobber på datamaskinen. – stockvideo
Søster chatting med foreldre spør hvordan det å fylle sitt barn etter medisinske prosedyrer. Kaukasisk terapeut har videomøte med pasienten. Smilende middelaldrende kvinne-lege som vanligvis bruker
Voksenkardiolog med vennlig smil på attraktivt ansikt – stockvideo
Legen jobber på datamaskinen. myk bevegelse fra venstre til høyre
Legen jobber på datamaskinen. – stockvideo
Voksen lege som jobber på kontoret. Kvinne som skriver på tastatur og ser på monitoren på sykehuset. Attraktiv blandingsterapeut i hvitt strøk .
Kvinne surfe internett på laptop på klinikk . – stockvideo

Bruksinformasjon

Du kan bruke denne royaltyfrie videoen, «Portrettlege bruker Pc i lobbyklinikk .», for personlige og kommersielle formål i henhold til standard lisens. Standard lisens dekker de fleste bruksområder, inkludert annonser og UI-design på nettsider og apper.

Du kan kjøpe dette stockopptaket og laste det ned i høy oppløsning opptil 3840x2160.