I en skoleinnstilling utforsker en ung kvinne VR med kopieringsplass. Hun har på seg et hvitt hodesett, en sennepstopp, og er nedsenket i en digital verden, uendret, langsom bevegelse. – stockopptak

I en skoleinnstilling utforsker en ung kvinne VR med kopieringsplass. Hun har på seg et hvitt hodesett, en sennepstopp, og er nedsenket i en digital verden, uendret, langsom bevegelse.

 — Video av Wavebreakmedia_Video

Samme serie:

Biracial jente med VR-hodesett opplever virtuell virkelighet, hender hevet forsvarlig. Hun sitter inne, spiller et spill eller utforsker en digital verden, sakte bevegelse.
Biracial Jente Med Hodesett Opplever Virtuell Virkelighet Hender Hevet Forsvarlig – stockvideo
Biracial gutt med VR-hodesett sitter på et skoleskranke med kopieringsplass, i et klasserom på skolen. Klasserommet innstilling med pedagogiske plakater, han utforsker virtuell virkelighet teknologi, slow motion.
Biracial Gutt Med Hodesett Sitter Skoleskranke Med Kopieringsplass Klasserom Skolen – stockvideo
Biracial-gutten med VR-hodesett sitter ved et skrivebord med bærbare PC-er i et klasserom på skolen. Hendene hans er hevet, utforsker et virtuelt miljø i klasserommet, sakte bevegelse.
Biracial Gutten Med Hodesett Sitter Ved Skrivebord Med Bærbare Klasserom – stockvideo
Tre personer er engasjert i virtuell virkelighet opplevelser i et moderne forretningskontor. En ung kaukasisk kvinne står, en afroamerikansk mann sitter og beveger seg, og en ung asiatisk kvinne sitter, alle med VR-hodetelefoner.
Tre Personer Engasjert Virtuell Virkelighet Opplevelser Moderne Forretningskontor Ung Kaukasisk – stockvideo
Ung kaukasisk kvinne og ung asiatisk mann er engasjert med VR-hodetelefoner på et forretningskontor. Asiatisk kvinne i røde gaver, skaper en dynamisk tech-fokusert arbeidsplass atmosfære, langsom bevegelse.
Ung Kaukasisk Kvinne Ung Asiatisk Mann Engasjert Med Hodetelefoner Forretningskontor – stockvideo
Ung kaukasisk kvinne og asiatisk mann, iført VR-hodetelefoner som en del av en forretningsutforskning. Bevegelse med hendene når de samhandler med det virtuelle miljøet.
Ung Kaukasisk Kvinne Asiatisk Mann Iført Hodetelefoner Som Del Forretningsutforskning – stockvideo
Asiatisk kvinne utforsker virtuell virkelighet i en moderne kontor setting. Hun engasjerer seg med digitalt innhold, som viser skjæringspunktet mellom teknologi og brukeropplevelse, sakte film.
Asiatisk Kvinne Utforsker Virtuell Virkelighet Moderne Kontor Setting Hun Engasjerer – stockvideo
Biracial kvinne prøver på VR-hodesett i en kontorvirksomhet, med kopieringsplass. Unge afrikansk amerikansk kvinne hjelper, fremhever innovativ teknologi på jobb, sakte bevegelse.
Biracial Kvinne Prøver Hodesett Kontorvirksomhet Med Kopieringsplass Unge Afrikansk Amerikansk – stockvideo
Biracial jente med VR-hodesett smiler i en moderne stue. Hun har på seg en rosa skjorte, opplever virtuell virkelighetsteknologi hjemme, sakte bevegelse.
Biracial Jente Med Hodesett Smiler Moderne Stue Hun Har Seg – stockvideo
Afrikansk amerikansk forretningskvinne som bruker vr headset på solfylte kontorer, sakte bevegelse. Uformelt kontor, næringsliv, kommunikasjon, teknologi og arbeid, uendret.
Afrikansk Amerikansk Forretningskvinne Som Bruker Headset Solfylte Kontorer Sakte Bevegelse – stockvideo
Afrikansk amerikansk forretningskvinne som bruker vr headset sittende på bordet i kontoret, sakte bevegelse, kopieringsplass. Uformelt kontor, næringsliv, kommunikasjon, teknologi og arbeid, uendret.
Afrikansk Amerikansk Forretningskvinne Som Bruker Headset Sittende Bordet Kontoret Sakte – stockvideo
Unge afrikansk amerikansk kvinne veileder en kvinne i en forretnings VR opplevelse. Kontorinnstilling forbedrer det moderne tekniske arbeidsmiljøet de er engasjert i, sakte bevegelse.
Unge Afrikansk Amerikansk Kvinne Veileder Kvinne Forretnings Opplevelse Kontorinnstilling Forbedrer – stockvideo
En ung asiatisk student er engasjert i en virtuell virkelighet spill, ved hjelp av et hodesett hjemme på sofaen. Han har kort svart hår, har på seg et hvitt VR-hodesett, og holder kontrollere, uendret, sakte bevegelse.
Ung Asiatisk Student Engasjert Virtuell Virkelighet Spill Ved Hjelp Hodesett – stockvideo
Afrikansk amerikansk gutt nyter virtuell virkelighet hjemme, med VR-hodesett hjemme. Hans stripete skjorte legger et lekent preg når han når ut til å samhandle med den digitale verden, sakte bevegelse.
Afrikansk Amerikansk Gutt Nyter Virtuell Virkelighet Hjemme Med Hodesett Hjemme – stockvideo
Senior kaukasisk kvinne er engasjert med en virtuell virkelighet headset, smilende bredt. Hun har på seg en rosa skjorte og opplever moderne teknologi i en lys, innendørs setting.
Senior Kaukasisk Kvinne Engasjert Med Virtuell Virkelighet Headset Smilende Bredt – stockvideo
Glad afrikansk amerikansk forretningskvinne som bruker vr headset og snakker på kontoret, sakte bevegelse. Forretninger, arbeid, kommunikasjon, digitalt grensesnitt og uformelt kontor, uendret.
Glad Afrikansk Amerikansk Forretningskvinne Som Bruker Headset Snakker Kontoret Sakte – stockvideo

Bruksinformasjon

Du kan bruke denne royaltyfrie videoen, «I en skoleinnstilling utforsker en ung kvinne VR med kopieringsplass. Hun har på seg et hvitt hodesett, en sennepstopp, og er nedsenket i en digital verden, uendret, langsom bevegelse.», for personlige og kommersielle formål i henhold til standard lisens. Standard lisens dekker de fleste bruksområder, inkludert annonser og UI-design på nettsider og apper.

Du kan kjøpe dette stockopptaket og laste det ned i høy oppløsning opptil 4096x2160.