En eldre afroamerikansk kvinne ler lykkelig hjemme. Hun har kort grått hår, har en gul topp, og utstråler en levende, moden sjarm, uendret, sakte bevegelse. – stockopptak

En eldre afroamerikansk kvinne ler lykkelig hjemme. Hun har kort grått hår, har en gul topp, og utstråler en levende, moden sjarm, uendret, sakte bevegelse.

 — Video av Wavebreakmedia_Video

Samme serie:

Biracial kvinne med kort grått hår, iført en rød skjorte, smiler sterkt med kopiering plass. Hun står i en godt opplyst stue, utstråler en følelse av glede og komfort i hjemmet sitt, sakte bevegelse.
Biracial Kvinne Med Kort Grått Hår Iført Rød Skjorte Smiler – stockvideo
En ung afroamerikansk kvinne slapper av på sofaen og snakker med kameraet. Hun har flettet hår, et subtilt smil, og har på seg en uformell rosa skjorte, langsom bevegelse, uendret.
Ung Afroamerikansk Kvinne Slapper Sofaen Snakker Med Kameraet Hun Har – stockvideo
Biracial kvinne med kort grått hår smiler varmt, med en rød skjorte og gull øredobber. Hennes gledelige uttrykk og hjemmekoselige omgivelser foreslår en behagelig og innbydende atmosfære.
Biracial Kvinne Med Kort Grått Hår Smiler Varmt Med Rød – stockvideo
En afroamerikansk kvinne bruker en tablett som ligger på gulvet hjemme. Hun har et strålende smil, kort hår, og er kledd i treningsantrekk, uendret, sakte bevegelse.
Afroamerikansk Kvinne Bruker Tablett Som Ligger Gulvet Hjemme Hun Har – stockvideo
Portrett av lykkelig amerikansk kvinne hjemme, sakte film. Livsstil og familieliv, uendret.
Portrett Lykkelig Amerikansk Kvinne Hjemme Sakte Film Livsstil Familieliv Uendret – stockvideo
Vertikal video: En ung kvinne med krøllete brunt hår smiler varmt hjemme på sofaen. Hun har på seg en stripete kjole og sitter komfortabelt på en sofa, uten en avslappet stemning.
Vertikal Video Ung Kvinne Med Krøllete Brunt Hår Smiler Varmt – stockvideo
Biracial kvinne med krøllete svart hår smiler i et lyst rom, i et treningsstudio. Med en sporty tank topp, hun utstråler helse og positivitet mot et urbant bakteppe, sakte bevegelse.
Biracial Kvinne Med Krøllete Svart Hår Smiler Lyst Rom Treningsstudio – stockvideo
Afrikansk amerikansk kvinne nyter en kopp kaffe hjemme. Hun har på seg en rosa genser og et pannebånd, utstråler en avslappet morgenstemning, langsom bevegelse.
Afrikansk Amerikansk Kvinne Nyter Kopp Kaffe Hjemme Hun Har Seg – stockvideo
Halvt portrett av lykkelig amerikansk kvinne hjemme med kopiplass, sakte film. Livsstil og familieliv, uendret.
Halvt Portrett Lykkelig Amerikansk Kvinne Hjemme Med Kopiplass Sakte Film – stockvideo
Halv ansiktsportrett av afrikansk amerikansk kvinne som smiler i balkongen på kontoret. Forretnings-, teknologi- og kontorkonsept
Halv Ansiktsportrett Afrikansk Amerikansk Kvinne Som Smiler Balkongen Kontoret Forretnings – stockvideo
Afrikansk amerikansk kvinne smiler sterkt i et godt opplyst kontorlokale med kopirom. Hennes muntre uttrykk gir en innbydende atmosfære til den moderne arbeidsplassinnstillingen, langsom bevegelse.
Afrikansk Amerikansk Kvinne Smiler Sterkt Godt Opplyst Kontorlokale Med Kopirom – stockvideo
Portrett av lykkelig afrikansk amerikansk mann med afro sittende på sofa hjemme, sakte bevegelse. Livsstil og hjemlig liv, uendret.
Portrett Lykkelig Afrikansk Amerikansk Mann Med Afro Sittende Sofa Hjemme – stockvideo
Diverse mannlige og kvinnelige kolleger i diskusjon i tilfeldig kontormøte, sakte bevegelse. Uformelt kontor, teamarbeid, næringsliv og arbeid, uendret.
Diverse Mannlige Kvinnelige Kolleger Diskusjon Tilfeldig Kontormøte Sakte Bevegelse Uformelt – stockvideo
En ung afroamerikansk kvinne smiler sterkt i et forretningskontor. Hennes muntre uttrykk gir en innbydende atmosfære til det profesjonelle miljøet, sakte bevegelse.
Ung Afroamerikansk Kvinne Smiler Sterkt Forretningskontor Hennes Muntre Uttrykk Gir – stockvideo
Portrett av lykkelig, amerikansk kvinne som smiler på kjøkkenet i sakte film. Livsstil, hjem, avslapning, lykke og familieliv, uforandret.
Portrett Lykkelig Amerikansk Kvinne Som Smiler Kjøkkenet Sakte Film Livsstil – stockvideo
Biracial kvinne med kort grått hår sitter ved et bord, iført en laksefarget kjole. Hun smiler forsiktig i en godt opplyst, moderne kjøkkeninnstilling, med en følelse av tilfredshet og varme.
Biracial Kvinne Med Kort Grått Hår Sitter Ved Bord Iført – stockvideo

Bruksinformasjon

Du kan bruke denne royaltyfrie videoen, «En eldre afroamerikansk kvinne ler lykkelig hjemme. Hun har kort grått hår, har en gul topp, og utstråler en levende, moden sjarm, uendret, sakte bevegelse.», for personlige og kommersielle formål i henhold til standard lisens. Standard lisens dekker de fleste bruksområder, inkludert annonser og UI-design på nettsider og apper.

Du kan kjøpe dette stockopptaket og laste det ned i høy oppløsning opptil 4096x2160.