Hvit klokkeflate med en vandrende sekundær hånd som passerer ti og elleve tall Imponerende lukking av en vintage hvit klokkefjes plassert med en svart sekundær som passerer gjennom ti og elleve tall på en rask måte . – stockopptak

Hvit klokkeflate med en vandrende sekundær hånd som passerer ti og elleve tall Imponerende lukking av en vintage hvit klokkefjes plassert med en svart sekundær som passerer gjennom ti og elleve tall på en rask måte .

 — Video av operator1975

Samme serie:

Hvit klokke slå med tre lange hender som beveger seg raskt. Timepilen viser ti. Fantastisk tidspress som nærmer seg et gammelt, hvitt klokkefjes med tre svarte pilhender som beveger seg for raskt og viser at livet vårt er for forbigående. .
Hvit Klokke Slå Med Tre Lange Hender Som Beveger Seg – stockvideo
Hvit klokke med tre lange, svarte hender som beveger seg raskt. Nummeret er satt på skrå. Forbløffende tidløs lukking av et gammelt, hvitt klokkefjes satt på skrå med tre svarte pilhender som beveger seg for fort og viser at livet vårt er for flyktig. .
Hvit Klokke Med Tre Lange Svarte Hender Som Beveger Seg – stockvideo
Tradisjonell klokkeflate med tre svarte hender som måler minutter, timer og sekunder. Utmerket lukking av en vintage-lignende hvit klokkeflate plassert diagonalt med tre skarpe svarte hender som beveger seg og kontrollerer minutter, timer og sekunder.
Tradisjonell Klokkeflate Med Tre Svarte Hender Som Måler Minutter Timer – stockvideo
Hvitt klokkeansikt med tre lange svarte piler som peker fra 15 minutter til 10 Vidunderlige tidapse som lukkes av et retro-lignende hvitt klokkeur plassert skjevt med tre svarte pilhender som peker femten minutter mot ti. Livet går for fort. .
Hvitt Klokkeansikt Med Tre Lange Svarte Piler Som Peker Fra – stockvideo
Hvit klokkeskive med tre slappe hender som beveger seg raskt. Timeviseren viser ti. En praktfull tidsalder nærmer seg retro-hvitt klokkefjes med tre svarte piler som beveger seg for raskt og viser at livet vårt er for flyktig. .
Hvit Klokkeskive Med Tre Slappe Hender Som Beveger Seg Raskt – stockvideo
Retro klokkefjes med tre skarpe svarte hender som viser fem minutter til ti Vidunderlige nærbilde av en tradisjonell hvit klokkefjes plassert skjevt med tre pilformede svarte hender pekende på ti og elleve tall. Det er fem på ti. .
Retro Klokkefjes Med Tre Skarpe Svarte Hender Som Viser Fem – stockvideo
Retro Clock slå med tre høye hender som beveger seg raskt. Timepilen viser ti. Strikkende tidapse nærmer seg et gammelt hvitt klokkefjes med tre svarte piler som beveger seg for raskt og viser at livet vårt er for flyktig. .
Retro Clock Slå Med Tre Høye Hender Som Beveger Seg – stockvideo
Hvitt urskive med tre skarpe svarte hender som peker 15 minutter mot ti Spennende som nærmer seg et gammelt hvitt klokkeur plassert aslant med tre svarte pilhender som peker med ti og ni tall. Det er 15 minutter til ti. .
Hvitt Urskive Med Tre Skarpe Svarte Hender Som Peker Minutter – stockvideo
Gammel, hvit klokkefjes plassert skjevt som viser 15 minutter til 10 trykksterk bokeh som nærmer seg en retro-hvit klokkeflate plassert skjevt med tre pilformede svarte piler som går, målte tid og viser 15 minutter til 10 .
Gammel Hvit Klokkefjes Plassert Skjevt Som Viser Minutter Til Trykksterk – stockvideo
Arkaisk-lignende hvitt klokkefjes plassert som viser 11 minutter til 10 strålende bokeh tett på en gammeldags hvit klokkefjes plassert skrått med tre pilformede svarte piler som går, og som måler og viser 11 minutter til 10 .
Arkaisk Lignende Hvitt Klokkefjes Plassert Som Viser Minutter Til Strålende – stockvideo
Kiev, Ukraina - 8. november 2019: Forbløffende stenging av en mannlig indeks som berører og ruller Facebook-stripen med beskjeder og bilder direkte opp i studio. Det ser munter og imponerende ut. .
Kiev Ukraina November 2019 Forbløffende Stenging Mannlig Indeks Som Berører – stockvideo
Vintage-lignende hvit klokke plassert skjevt viser 16 minutter til 10 Spennende bokeh tett på arkaisk hvit klokke plassert skjevt med tre pilformede svarte piler går, målingstid og peker på 16 minutter til 10 .
Vintage Lignende Hvit Klokke Plassert Skjevt Viser Minutter Til Spennende – stockvideo
Kiev, Ukraina - 8. november 2019: Imponerende stenging av en mannlig indeks som berører og ruller Facebook-stripen med beskjeder og bilder direkte opp i et studio. Den ser munter og moderne ut. .
Kiev Ukraina November 2019 Imponerende Stenging Mannlig Indeks Som Berører – stockvideo
Kiev, Ukraina - 8. november 2019: Forbløffende nærbilde av en manns pekefinger som berører og ruller en smarttelefon med Facebook-tekster og bilder. Den surfer på nettet og søker info .
Kiev Ukraina November 2019 Forbløffende Nærbilde Manns Pekefinger Som Berører – stockvideo
Vintage-lignende hvitt klokkefjes plassert på skrå med tre pilformede svarte piler som beveger seg, klikker, peker på 15 minutter over tre .
Vintage Lignende Hvitt Klokkefjes Plassert Skrå Med Tre Pilformede Svarte – stockvideo

Bruksinformasjon

Du kan bruke denne royaltyfrie videoen, «Hvit klokkeflate med en vandrende sekundær hånd som passerer ti og elleve tall Imponerende lukking av en vintage hvit klokkefjes plassert med en svart sekundær som passerer gjennom ti og elleve tall på en rask måte .», for personlige og kommersielle formål i henhold til standard lisens. Standard lisens dekker de fleste bruksområder, inkludert annonser og UI-design på nettsider og apper.

Du kan kjøpe dette stockopptaket og laste det ned i høy oppløsning opptil 3840x2160.